
Третього вересня 2010 року у приміщенні Кіровоградської обласної державної адміністрації відбулося нагородження переможців і лауреатів регіонального етапу конкурсу „100 кращих товарів України”. Цьогоріч у Кіровоградській області свою продукцію представили 42 підприємства, а за результатами проведеного відбору та кспертизи з цих 42 підприємств залишилися 25. У конкурсній боротьбі не буває випадковостей — кожного з учасників оцінює група експертів з якості. Перевіряють не лише продукцію, а й саме виробництво — наскільки воно відповідає сучасним стандартам, як виробничим, так і соціальним, до речі. Перевіряють, наприклад, відсутність заборгованості із заробітної плати та із платежів до бюджету; ефективне впровадження соціальної політики (чи збільшується кількість робочих місць), темпи зростання обсягів виробництва тощо. Звертають увагу експерти і на проведення добровільної сертифікації конкурсної продукції та наявність підтвердження участі підприємства в інших виставках та конкурсах з якості.
Нам приємно було дізнатися, що на обласному рівні переможцем конкурсу якості „Кращі товари України” цьогоріч стала виробничо-комерційна фірма „Оксамит” з продукцією ковбаса „Гьоттингська” напівкопчена, що була визнана кращою в Кіровоградській області в номінації „Продовольчі товари для населення”. Фірма „Оксамит” стала лауреатом і обласного конкурсу „Кращі товари Кіровоградщини”-2010 з продукцією „Риба скумбрія холодного копчення”.
На урочистому зібранні підприємців області губернатор Сергій Ларін особисто вручив призові дипломи і статуетки керівнику фірми „Оксамит”, депутату Олександрійської міської ради Олександру Ткаченку.
Наш кор.
.
Аноним, ↑74f2e84
(а як він міг! вінже бютовець, куди дивиться цск), Молодець Шура!
гол, ↑14bb984
Якість.. Про яку якість вони говорять? Вони бачили (пробували) це мило? з чого її роблять, ту ковбасу…буе!
Ксю, ↑f3293d4
Молодець Ткаченко, но сколько ж с вас они попросили «помощи» перед награждением ? Ха-ха, вот тебе Санька грамота,- говорит губернатор,- спасибо за «колбаску».
Аноним, ↑554a7e3